Asiakkaidemme kokemuksia ehta by Dream Circus -vaatteista ja kankaista

Teemme vuosittain asiakaskyselyn, josta saadut vastaukset antavat meille tärkeää tietoa siitä miten voimme kehittää toimintaamme entistäkin paremmin juuri meidän asiakkaidemme näköiseksi. Vuoden 2023 kyselyssä nousi jälleen esille paljon mahtavia näkökantoja, kehitysideoita ja kommentteja - kiitos vielä kaikille vastaajille!

Tähän julkaisuun kasasimme tärkeimpiä esille nousseita kommentteja ja kokemuksia, joiden vuoksi asiakkaamme ovat juuri meidän asiakkaitamme.

Miksi asiakkaamme ovat meidän asiakkaitamme?

Tärkeimpiä syitä ostaa ehta by Dream Circus vaatteita ja kankaita olivat jälleen kerran halu tukea kotimaista yritystä sekä kauniit ja persoonalliset kuosimme. Tärkeiksi syiksi nousivat myös erinomainen laatu, hyvät vaatemallit ja halu tukea pienempää yritystä.

Verkkokaupastamme on helppo tilata tuotteita ja kokovalikoima on useimmille riittävä. Vaatemalleistamme suosikiksi on noussut useimmilla Bertta-tunika ja siihen yhdistettynä ihanat, värikkäät kuosit! 

Pomenia-aiheiset kuosit sekä muutoinkin massasta poikkeavat kuosit ovat myös syy olla juuri meidän asiakas.

Millaista asiakaspalvelua meiltä saa?

Kommentit ovat suoria lainauksia vastauksista, joissa oli annettu lupa julkaista vastaus anonyymisti.

"Olen saanut aina hyvää palvelua! Erityismaininta viime syksystä, kun tiedustelin, olisiko mahdollista saada Iita-collaria tilausvaatteena Lazy-kuosissa. Periaatteessa ei ollut, mutta tarjouduitte kuitenkin tekemään sellaisen ja sain kuin sainkin sellaisen vaatteen kuin olin toivonutkin (vähän eri materiaalista mutta kuitenkin)! Vaate valmistui vielä nopeammin mitä odotin ja se on ollut kovassa käytössä. Olen tämän jälkeen vain päivitellyt, että ei voisi kyllä parempaa palvelua saada!! :)"

"Verkkokaupasta olen saanut todella hyvää palvelua. Aina on sähköpostikyselyihin vastattu nopeasti ja selvitetty asiat. Lisäksi ostin kerran viimeiset sentit kangasta ja verkkokaupan saldovirheestä johtuen teiltä otettiin yhteyttä, että olisinko halunnutkin ostaa enemmän. Sainkin yllättäen kankaan vaatetta varten ja olin tosi iloinen ja hämmästynytkin näin hyvästä palvelusta."

"Todella asiantuntevaa ja ystävällistä! Pari vuotta sitten Tampereen messuilla ei ollut puolisolle sopivaa kokoa yhdestä vaatteesta, joten myyjä tarkisti varastotilanteen ja antoi meiliosoitteensa jotta voidaan tehdä suoraan tilaus tuotteesta jota ei verkkokaupassa ollut."

"Olen asioinut verkossa. Sivut ovat olleet helpot ja selkeät käyttää. Tilaukset ovat tulleet ihan super nopeasti ja ne on ollut pakattu huolella. Ilahdun myös käsinkirjoitetuista terveisistänne."

"Erittäin ystävällistä ja joustavaa, ja jos kysymykseen ei ole osattu suoraan vastata, niin asiasta on otette selvää. Lisäksi tilaustuotteita tilatessa asiakaspalvelunne on ollut huippua!"

"Verkkotilauksesta tulevat supernopeasti, ihan huippua!  Kivijalkakaupassa olen saanut hyvää ja mukavaa palvelua, joka on tuntunut henkilökohtaiselta. Kiitos!"

"Verkkokauppa on aina toiminut moitteettomasti ja käsinkirjoitettu pieni viesti ilahduttaa joka kerta."

Poimintoja vapaa sana -kysymyksestä

Asiakaskyselyssämme saa aina jättää myös vapaasti kommentteja, joissa nousee aina esille asiakkaidemme kokemukset niin tuotteistamme kuin meistä yrityksenäkin. Tässä poimintoja niistä vastauksista.

"On ollut onni tutustua teidän vaatteisiin. Muuttanut eniten pukeutumistani näin aikuisiällä. En mieti enää mitä muut ajattelevat minun pukeutumisesta vaan puen juuri sitä mistä itse tykkään. Teidän kankaiden myötä olen aloittanut ompelemisen, josta en koskaan ole tykännyt. Eli tosi iso vaikutus teidän yrityksen tuotteilla minun elämääni. On ollut väriä ennenkin, mutta nyt sitä on 99% lisää! Kiitos kun olette!!"

"Vierailin tänään yrityksessä. Ihastuin siihen, että esim ompelimo oli samoissa tiloissa, ja taustalta kuuli ompelukoneen (=työn) äänen. Lisäksi kiinnitin huomioon suureen "sähkötauluun", mistä kuulemma voi selata kankaita jne. Myymälässä on myös second hand-kauppaa, mikä plussaa. Arvostan myös yrityksen arvoja (vastuullisuus, ympäristöystävällisyys jne), joista kerrottiin yrityksen seinällä. Ihana uniikki liike!"

"Teette kyllä todella hyvää työtä ja loistavaa jälkeä! ♥️Teidän kuosit on kyllä todella kivoja, etenkin kaikki metsähenkiset ja luontoaiheiset, itse en pomenian kuoseista niin paljon välitä, mutta onneksi on paljon vaihtoehtoja."

"Minusta on hienoa, kuinka te teette koko ajan näkyväksi työtänne ja sitä, mistä tuotteiden hinnat / itse tuotteet tulevat. Olette mielestäni todella vastuullinen ja laadukkaasti hyviä, luotettavia vaatteita tekevä yritys."

"Olette ykköskauppani vaateostoksissa. Kiitos ja kumarrus upeista tuotteista ja iloisesta kaupastanne. :)"

Saimme kyselyyn tällä kertaa yli 800 vastausta ja kouluarvosanaksi saimme 9,04 (kiitettävä). Suurin osa saadusta palautteesta oli ehdottoman positiivista ja iso osa lopuistakin erittäin hyviä kehitysehdotuksia. Olemme kiitollisia jokaisesta asiakkaastamme ja on ihana kuulla, että myös me olemme teille näin tärkeitä!