Hyvien valintojen viikko 29.4.-5.5.2024

Hyvien valintojen viikko on täällä - tutustu tarjouksiimme tästä linkistä! Kampanja on Suomalaisen työn liiton järjestämä ja kertoo nimensä mukaisesti hyvistä valinnoista, joita me kaikki voimme arjessamme tehdä edistääksemme työn ja osaamisen säilymistä Suomessa. Suomalaiset haluavat tutkitustikin suosia suomalaisia tuotteita ja palveluita, mikä näin suomalaisena vaatevalmistajana ilahduttaa tietenkin kuulla. Pelkkä halu ei kuitenkaan riitä siihen, että palvelut ja tuotteiden valmistus säilyvät Suomessa jatkossakin. Hyvien valintojen viikolla voit tehdä hyviä valintoja ihan konkreettisestikin!

Jokainen valinta, jonka teemme kotimaisuus edellä, synnyttää hyvää. Valitsemalla kotimaista rakennat kestävämpää tulevaisuutta meille kaikille. Jokainen valinta myös palautuu yhteiskunnalle luoden hyvinvointia meille kaikille. Valitsemalla kotimaista tuet myös suomalaista työtä, innovaatioita, työllistymistä sekä taloutta.

Vaatteiden ostaminen kotimaisilta valmistajilta on erityisen tärkeää nykyisen pikamuodin aikakautena. Valitsemalla kotimaisia vaatteita taistelet kanssamme pikamuotia vastaan ja teet varmasti vastuullisia valintoja.

ehta by Dream Circus -vaatteet ja kankaat ovat hyviä valintoja esimerkiksi näistä syistä:

🎪 Kaikki vaatteemme suunnitellaan ja kaavoitetaan aina Suomessa. Suurin osa myös leikataan, ommellaan ja viimeistellään täällä, pieni osa suomalaisomisteisella Black Modan tehtaalla Portugalissa. Teemme kaiken aina niin lähellä itseämme kuin se suinkin on mahdollista ja järkevää - kaikista suurin osa tekemästämme tapahtuukin täällä omassa ompelimossamme Varkaudessa!

🎪 Olemme suomalainen työnantaja ja työllistämme tällä hetkellä 9 henkilöä.

🎪 Panostamme laatuun ja vaatteiden hyvään istuvuuteen. Meillä on monenlaisille vartaloille sopivan mallisia mukavia vaatteita.

🎪 Omien työntekijöidemme lisäksi tuomme työtä Suomeen myös ympärillemme: meillä on riveissämme suomalaisia kuosisuunnittelijoita ja käytämme myös suomalaisia alihankkijoita ompelussa. Käytämme paljon myös muita suomalaisia palveluita, esimerkiksi vaikkapa kun tilaamme paperikasseja tai teippauksia myymäläämme. Suomalaiset kuljetusyritykset myös kuljettavat pakettejamme. Suosimme itsekin kotimaista!

🎪 Kerromme aina rehellisesti itsestämme, tekemisestämme, arvoistamme ja mahdollisista muutoksistamme. Tiedät meistä yrityksenä valtavan paljon, sillä meillä ei ole mitään syytä salailla tekemisiämme. Voit myös tulla vierailemaan meillä paikan päällä Varkaudessa ja avointen ovien päivänä vierailla myös ompelimossamme.

Hyvien valintojen viikon kunniaksi löydät verkkokaupastamme myös erityistarjouksia vaatteistamme koko viikon ajan! Tutustu tarjouksiin täällä.