Mustia leggareitamme saa nyt kahdella eri lahjepituudella!

Verkkokauppamme suosituin tuote on jo vuosia ollut mustat yksiväriset leggarimme emmekä varsinaisesti tätä ihmettele. Leggarimme ovat mukavan tuntuiset päällä ja kestävät hyvänä käytössä pesusta toiseen. Musta trikoo pysyy myös mustana pesuissa eikä muutu ikävän haalistuneeksi.

Malliltaan leggarimme ovat korkeavyötäröiset ja niissä on mukava kuminauha vyötäröllä. Aiemmin olemme valmistaneet yhtä lahjepituutta mutta asiakkaidemme toiveista kehitimme malliin myös ekstrapitkän lahkeen pidempijalkaisille!

Yksiväristen leggareidemme hinta on kummallakin lahjepituudella 49 €.

Leggareidemme materiaali on sileää, pehmeää trikoota (92% puuvillaa, 8% elastaania) joka joustaa joka suuntaan. Koot ovat yhdistelmäkokoja, jotka sopivat monelle vartalomallille. Kokoja näistä löytyy siis XS, S/M, L/XL ja XXL. Koon valinta menee useimmiten ihan normaalin kokosi mukaan: jos olet yleensä esimerkiksi M-kokoinen, valitse S/M. XXL-koko on kuitenkin useimmiten meidän yläosissa XXXL-kokoa käyttävälle sopiva koko. Mikäli olet A-vartaloinen, voi leggarikokosi olla myös isompi kuin yläosan vaatteen koko.

Lahkeen pituus tässä ylempänä kuvissa näkyvässä normaalimittaisessa leggarissa on n. 100 cm joka koossa sivusauman kohdalla. Materiaali joustaa myös pystysuunnassa eli tämä mitta sopii suurimmalle osalle asiakkaistamme.

Asiakkaidemme kommentteja leggareistamme:

“Ihanan tuntuiset päällä ja riittävän pitkät, että nilkat ei jää paljaaksi.”

“Ihan parhaat. Miellyttävät päällä. Pehmoiset ja istuvat. ”

Tutustu leggareihin normaalimittaisella lahkeella täällä.

Pitkälahkeiset leggarit kehitimme pidempijalkaisten asiakkaidemme pyynnöstä! Mallia ja pituutta testasi ryhmä pitkäjalkaisia asiakkaitamme. Tässä mitassa ahkeen pituus joka koossa on vyötäröltä lahkeensuuhun noin 110 cm. Testiryhmässämme oli mukana naisia, joiden jalan sisämitta on n. 85-93 cm ja heille näiden leggareiden pituus oli sopiva. Materiaali joustaa siis myös pystysuunnassa ja antaa näin liikkumavaraa pituuteen.

Myös pidempilahkeista mallia on saatavilla samat koot: XS, S/M, L/XL ja XXL.

Testiryhmäläisten kommentteja testatuista pidempilahkeisista leggareista:

“Nämä kyseiset leggarit passasi täydellisesti. Ensimmäistä kertaa elämässä on tarpeeksi pitkät lahkeet, huippua! Riittävän korkea vyötärö, ei jäänyt vatsamakkaroiden poimuihin vaan tuli reilusti ylös. Vyötärö napakka, muttei kiristä.”

“Vyötärön korkeus on erittäin hyvä, pituus on myös riittävä ja joustava materiaali ei nosta tai laske leggareita turhaan suuntaan tai toiseen.”

Tutustu leggareihin pitkällä lahkeella täällä.

Ps. jos haluat piristää mustia yksivärisiä leggareita painatuksella, tutustu myös tähän tuotteeseen: painatus valmiiseen vaatteeseen. 20 € lisähinnalla voit valita painokuvan (pienet kuvat käyvät leggareihin mihin kohtaan vain) leggareihisi tilauksen yhteydessä.