Hyvänmielen vaatteita myös lapsille!

Sirkuksemme hyvänmielen vaatteet eivät ole tarkoitettu vain aikuisille – meiltä löytyy malleja myös lapsille! Kaavoituksessa olemme ottaneet huomioon erityisesti lapsen tarpeen liikkua ja toteuttaa itseään. Vaatteissa on väljyyttä ja rentoutta, jotta ne sopivat myös aktiivisen lapsen leikkeihin. Erityisen sopivia ne ovat jos lapsella on esimerkiksi hieman pyöreämpi vatsa tai jos lapsi muuten vain pitää väljistä vaatteista.

Lasten vaatteissamme on käytössä yhdistelmäkoot, esimerkiksi 98/104. Näistä jälkimmäinen eli isompi koko vastaa vaatteen kokoa todellisuudessa paremmin. Kuosit ovat värikkäitä ja hauskoja, siis oikeita hyvänmielentuotteita. Omien kuosiemme lisäksi löydät valikoimastamme myös viralliset POMENIA-vaatteet, jotka valmistamme Pomenia-lisenssillä. Kaikki lasten vaatteemme ommellaan Varkaudessa omassa ompelimossamme.

Mini AMALIA mekko


Mini AMALIA mekko

Mini Amalia on malliltaan ihan samanlainen kuin aikuistenkin Amalia! Helmassa on kiva frilla ja hihat ovat pitkät. Taskuja ei tässä lasten versiossa kuitenkaan turvallisuussyistä ole. Mini Amalia -mekkoja löytyy niin pitkä- kuin lyhythihasenakin valikoimastamme.

Tässä mekossa on ihana pyörähdellä tanssin pyörteissä tai leikkiä kaikkia hauskimpia leikkejä.

Tutustu kaikkiin Mini Amalioihin täällä

Paidat: ILO trikoopaita ja ONNI collegepaita


Paidat: ILO trikoopaita ja ONNI collegepaita

Nämä paidat on tarkoitettu arjen pyörteisiin. Peruspaidat saavat käyttäjänsä hymyilemään juuri ihanian kuosiensa ansiosta: ehta by Dream Circus -kuosit ovat värikkäitä ja lasten mieleen! Pomenia-malliston kuosit puolestaan herättävät lapsen tarinankertojataidot – näistä kuoseista löytyy monta ihanaa juttua etsittäväksi!

Ilo trikoopaita istuu mukavasti ja tuntuu iholla hyvältä. Hihat ovat pitkät. Sen istuvuus on normaali ja se on helppo yhdistää erilaisiin alaosiin, kuten leggarit. Onni collegepaita on puolestaan mukava ja rento vaate jokapäiväiseen menoon. Siinä on mustat resorit helmassa, hihoissa ja pääntiellä. Molemmat paidat sopivat yhteen niin housujen kuin hameidenkin kanssa.

Tutustu kaikkiin lasten paitoihin täällä

Leggarit


Leggarit

Niin aikuisten kuin lastenkin lempparit eli leggarit ovat helppo sujauttaa jalkaan ja moni lapsi tykkää siitä, että ne eivät purista päällä mutta eivät myöskään lepata tiellä leikeissä. Leggarit on myös helppo yhdistää millaiseen yläosaan vain: ne näyttävät hauskalta niin paidan kuin mekonkin kanssa.

Tutustu lasten leggareihin täällä

RENTO housut


RENTO housut

Rento-housut ovat vanha tuttu ja hyväksi havaittu housumallimme. Resorit ovat pitkät niin vyötäröllä kuin lahkeissakin, jotta housuilla on mahdollisimman pitkä käyttöikä. Ensin niitä voi pitää käärittyinä ja lapsen kasvaessa taas suorina. Koko vastaa ennemmin yhdistelmäkoon isompaa kokoa silloin kun resorit on käännetty kaksinkerroin. Malli sopii vaippaikäisille ja sen vuoksi housusta on saatavilla kokoja 62/68, 74/80 sekä 86/92.  Housussa on reilu vaippavara, jotta lapsen on mukava olla.

Rento-housumme ovat tuttu malli myös vuoden 2022 äitiyspakkauksesta! Pakkauksesta löytyy pöksyt yksivärisenä mustana sekä Lazy-pandakuosilla.

Tutustu kaikkiin Rento-housuihin täällä

Lasten vaatteet ovat myös kuukauden suosikkituotteemme huhtikuussa! Kuukauden suosikit ovat koko kuukauden ajan tutustumistarjouksessa -15% normaalihinnasta. Näin voit tutustua uuteen vaatemalliin tai valita uuden kuosin tutusta mallista.

Tunnisteet: