Usein kysyttyä

UKK - USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tuotteet

Missä tuotteenne on valmistettu?

Kaikki vaatteemme ommellaan Suomessa, suurin osa omassa ompelimossamme Varkaudessa. Toisinaan käytämme myös alihankkijoita Kuopiossa ja Kiteellä.

Missä kankaanne on valmistettu?

Kankaamme valmistetaan aina Euroopassa tutuilla yhteistyökumppaneillamme. Trikoot, joustocolleget ja resorit valmistetaan Puolassa ja puuvillaneulokset Suomessa.

Mitä materiaalia vaatteenne ovat?

Pääsääntöisesti valmistamme vaatteemme joustavista vaatetuskankaista (neuloksista) kuten trikoo ja joustocollege. Tarkemmat materiaalitiedot löydät aina kunkin tuotteen tuotetiedoista. Yleisimmin käyttämämme trikoo sisältää 95% puuvillaa ja 5% elastaania. Joustocollegessa on 94% puuvillaa ja 6% elastaania. Käytämme luomupuuvillaa aina kun se on mahdollista, ainoastaan resoreissa käytetty puuvilla on tavallista puuvillaa.

Haluaisin tuotteen, jollaista en löydä verkkokaupastanne, miten voin sen saada?

Tilausvaatteiden osastolta löydät ne vaatteet, joita meidän on mahdollista valmistaa haluamallasi kankaalla. Näissä voit muokata myös esimerkiksi hihanpituuden haluamaksesi. Voit myös aina laittaa meille sähköpostia, josko meidän varastostamme löytyisi vielä haluamaasi tuotetta tai esimerkiksi kangasta tilausvaatteeseen.

Tilaaminen ja toimitukset

Mistä voin ostaa tuotteitanne?

Täältä verkkokaupastamme löydät laajimman valikoiman tuotteitamme. Meillä voi myös asioida paikan päällä tehtaanmyymälässämme Varkaudessa. Vaatteitamme löydät myös ympäri Suomen jälleenmyyjiltämme. Huomioithan, että valikoima vaihtelee eri jälleenmyyjillä ja ajantasaiset tiedot kunkin valikoimasta saat suoraan jälleenmyyjältä itseltään. Toisinaan osallistumme myös messuille ja pop upeihin eri puolilla Suomea. Näistä tapahtumista tiedotamme aina erikseen.

Kuinka nopeasti toimitatte tilaukseni?

Toimitamme verkkokaupan tilauksia jokaisena arkipäivänä ympäri vuoden. Tilaukset toimitamme 95 % ajasta heti samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Tilaustuotteiden toimitusajat poikkeavat tästä ja ajat on kerrottu kunkin tuotteen kohdalla erikseen.

Miksi en saanut tilauksestani kuittia tai toimitusvahvistusta?

Tarkasta ensin, että olet varmasti tehnyt tilauksen loppuun saakka eikä se ole jäänyt ostoskoriin. Jos tilauksesi on lähtenyt ja siinä oleva sähköpostiosoite on oikein, tarkasta myös roskaposti-kansio. Näppäilyvirheen sattuessa kohdalle voimme lähettää kuitin manuaalisesti, ole tästä yhteydessä meihin sähköpostilla info@dreamcircus.fi. Ole meihin yhteydessä, jos tilausvahvistusta ei kuulu, vaikka maksu on lähtenyt tililtäsi ja sähköpostiosoitteesi on ollut oikein kirjoitettu

Voinko muokata tilaustani jälkikäteen?

Laita meille nopeasti tilauksesi jälkeen sähköpostia info@dreamcircus.fi – katsomme mitä voimme tehdä.

Voinko perua tilaukseni?

Ole yhteydessä meihin sähköpostilla info@dreamcircus.fi – mikäli tilaustasi ei vielä ole käsitelty, voimme perua sen.

Tilauksestani puuttui tuote tai mukana oli väärä tuote – miten toimin?

Ole yhteydessä meihin mahdollisimman pian sähköpostilla info@dreamcircus.fi ja asiakaspalvelumme auttaa sinua mahdollisimman pian.

Palautukset ja vaihdot

Haluan palauttaa tilaukseni, kuinka toimin?

Ilmoita palautuksestasi meille sähköpostilla info@dreamcircus.fi ja saat paluuviestinä ohjeet palautusta varten. Palautukset tapahtuvat asiakkaan omalla kustannuksella. Palautuksesta tulee ilmoittaa 14 vuorokauden sisällä tuotteiden noutopäivästä. Palautusilmoituksen vastaanottamisen jälkeen tuote on lähetettävä meille 14 vuorokauden sisällä.

Haluan vaihtaa tilauksessani olleen tuotteen toiseen, esimerkiksi eri kokoiseen?

Ilmoita vaihdosta meille sähköpostilla info@dreamcircus.fi ja saat paluuviestinä ohjeet tuotteen palautusta varten. Palautukset tapahtuvat asiakkaan omalla kustannuksella mutta vaihtotuotteen toimituksen maksamme me.

Milloin saan rahani takaisin palautuksen jälkeen?

Käsittelemme palautuksen mahdollisimman pian sen saavuttua meille takaisin, mutta kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden sisällä palautumisesta.
Nopea toimitus

Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.

Toimitusmaksut

Toimitus alkaen 4,90 € Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.

Maksutavat

Käytämme maksujen välittämiseen luotettavaa suomalaista palvelua.

Kotimaisuuus

Kaikki ehta by Dream Circus -vaatteet suunnitellaan, leikataan, ommellaan ja viimeistellään aina Suomessa.