Pomenian taikamaailma on täällä!

Tervetuloa pienet ja isot, hassut ja vielä hassummat seikkailemaan Pomeniaan, unien taikamaahan! Kaikki alkaa siitä, kun pieni lapsi herää peikkona omasta sängystään kahden taikapuun alta. Yhdessä suurisydämisten olentojen kanssa hänen täytyy pelastaa Pomenia ikuiselta talvelta, jota Pimeyden velho Käämä rakastaa ja vaalii. Kevään pelastamiseksi tarvitaan ennustettu sinnikäs sankari, paljon erilaisia asuja, heittäytymistä ja lentämistä, voileipiä ja rohkeaa seikkailuseuraa.

Pomenia odottaa sinua

Taikuus on jo kämmenelläsi. Pomenia odottaa sinua. Tervetuloa! Tervetuloa juuri semmoisena otuksena kuin olet.

Pomenia paitoja

Olemme aloittaneet lisenssiyhteistyön Pomenian kanssa. Meidän kankaamme ja vaatteemme saavat nyt ylleen upeat Pomenian hahmot ja seikkailut. Meillä on siis nyt virallinen Pomenia-lisenssi valmistaa kankaita ja tuotteita niistä. Ensimmäinen mallisto on nyt julkaistu ja löytyy verkkokaupastamme. Yhteistyössä Pomenian kanssa lähdemme tavoittelemaan uusia korkeuksia!

Pomenia

Pomenian on luonut satutaiteilija Petronella Grahn, joka on luonut kokonaisen taikamaailman tarinoineen, hahmoineen ja jännittävine seikkailuineen! Monille lapsille tutut kirjat ovat vauhdikkaita ja mukaansatempaavia satuseikkailuja. Niihin tarinoihin perustuvat kuosit heräävät nyt aivan uudella tavalla eloon vaatteissamme! Valikoimaa on niin aikuisille kuin lapsillekin.

Pomenia

Meille yhteistä Pomenian kanssa on tuottaa ympärillemme hyvää mieltä sekä tietysti halu kasvaa brändeinä yhtä matkaa. Löysimmekin yhteisen päämäärän, jota nyt lähdemme tavoittelemaan!

Pomenia

Suuriin seikkailuihin ei koskaan joudu yksin. Hyppää mukaan tähän tarinaan – tämä on vasta alussa!

Kuvissa näet kaikki tähän mennessä julkaistut Pomenia-vaatteet. Löydät ne ja muut Pomenia-aiheiset tuotteet verkkokaupastamme täältä.

Pomenia