Smartass-kuosi avaa uuden klassikkotuotteiden sarjan

Verkkokauppaamme on saapunut kokonainen minimallisto Smartass-kuosilla. Se avaakin uuden klassikkotuotteidemme sarjan! Julkaisemme seuraavan parin vuoden aikana klassikkotuotteita, jotka tulevat jäädäkseen valikoimaamme. Klassikot ovat asiakkaidemme suosikkeja ja valikoituvat niistä kuoseista, joita on pyydetty takaisin valikoimaamme aina vain uudelleen ja uudelleen.

Smartass-kuosin on suunnitellut taiteellinen johtajamme Kati. Kuosi tuli valikoimaamme ensimmäisen kerran jo vuonna 2017 ja harmaan sävyisenä se on aina ollut kaikkein suosituin.

Klassikkotuotteita valmistamme tasaisesti lisää varastoon jatkuvasti ja pyrimme pitämään niitä saatavilla koko ajan. Löydät kaikki Smartass-tuotteet verkkokaupastamme täältä.

Mukana Smartass-mallistossa on nyt:

SMARTASS-KUOSI


Leya-takki ja Bertta-tunika

Klassikoiden klassikot – nämä kaksi mallia ovat olleet valikoimassamme niin kauan, että emme voineet jättää niitä tästä ensimmäisestä klassikkomallistostamme millään pois.

SMARTASS-KUOSI


Rento-teeppari, leggarit ja Pipsa-paita

Nämä ovat mukavia perusvaatteita kaikkien vaatekaappiin! Rento-teeppari on nimensä mukainen väljä oversize-vaate, jossa hauska Smartass-kuosi pääsee todella esille. Leggareihin nämä silmälasipäiset tyypit on puolestaan painettu toiseen lahkeeseen. Pipsa-paidassa on myös painokuva miehustan vasemmalla puolella.

SMARTASS-KUOSI


Trikoo ja joustocollege kankaana

Tätä on kyselty paljon ja nyt sitä taas saa – Smartassia kankaana! Kangasta on saatavilla jatkossa mahdollisuuksien mukaan tasaisesti. Mikäli varasto välillä pääsee loppumaan, tilaamme kangasta jälleen lisää, eli tätä et voi nyt missata!

SMARTASS-KUOSI


Keittiöpyyhkeet

Keittiöpyyhkeemme ovat laadukasta, sileää puuvillaa. Smartass-kuosillisia pyyhkeitä on nyt saatavilla sekä mustana että valkoisena. Molemmissa on hauskana yksityiskohtana joidenkin hahmojen värikkäät silmälasit!

Löydät kaikki Smartass-tuotteet verkkokaupastamme nopeiten täältä.

Jatkossa valikoimassamme on siis sekä klassikkotuotteita että limited edition -tuotteita. Näiden ero on siis siinä, että limited edition -tuotteet ovat saatavilla vain rajoitetun ajan ja klassikot taas puolestaan saavat täyttöjä tasaisesti.

Tunnisteet: