Ohjeet 2nd hand -tuotteille

Ohjeet 2nd hand -tuotteille

ehta by Dream Circus 2nd hand -tuotteet

Anna ehta by Dream Circus -vaatteelle uusi mahdollisuus jonkun toisen vaatekaapissa! Vastaanotamme käytettyjä aikuisten vaatteitamme ja saat niistä verkkokaupan lahjakortin hyvityksenä kuntoluokituksen mukaan. Myymme kaikki 2nd hand -vaatteet joko tehtaanmyymälässämme tai verkkokaupassamme. Tehtaanmyymälässä valikoima vaihtelee useammin, verkkokauppaan uutuuksia ladataan muutaman kerran vuodessa. Tuotteet tulee palauttaa ohjeiden mukaisesti pestynä ja käyttökuntoisina. Lue tarkemmat ohjeet alta.

Myynnissä olevat Second hand -vaatteet löydät täältä.

Hyvitys ja käsittelykulut

Saat hyvityksen käytetyistä vaatteistamme lahjakorttina verkkokauppaamme (voimassa puoli vuotta / 180 päivää). Hinnat määräytyvät alla olevan taulukon mukaisesti. Matkahuollon lähetyskoodilla lähetetystä palautuksesta vähennämme toimitus- ja käsittelykuluja 5 € hyvityksen summasta. Omalla kustannuksellasi lähettämästäsi paketista tai suoraan myymäläämme toimitetusta 2nd hand -tuotteesta emme vähennä toimitus- ja käsittelykuluja. Käsittelyaika hyvitykselle on max. 14 vuorokautta palautuksen vastaanottamisesta. Jos palautat useamman tuotteen kerralla, vähennämme toimitus- ja käsittelykuluja vain yhden kerran ja hyvityssummat lasketaan yhteen yhdelle lahjakortille. Esim. Palautat Leya-takin (kuntoluokka I) ja Pipsa-paidan (kuntoluokka II) meidän lähetyskoodillamme. Hyvityssumma on yhteensä 30 € + 12 € = 42 €, josta vähennämme 5 € toimitus- ja käsittelykuluja. Lahjakortillesi ladataan 37 €.

Hyvityssummat:

Tuote Kuntoluokka I Kuntoluokka II
Takit ja pitkät hupparit
(esim. Leya, Hellut)
30 € 25 €
Amalia huppumekko (joustocollegea) 30 € 25 €
Mekot
(esim. Tuija, Marjukka, trikoiset Amaliat)
25 € 20 €
Pitkät hameet
(esim. Onerva)
25 € 20 €
Tunikat
(esim. Bertta, Rento-teeppari, Iita collari)
20 € 15 €
Hupparit
(esim. Lumo)
20 € 15 €
Hihattomat mekot
(esim. Elina)
17 € 12 €
Paidat
(esim. Pipsa, Usva)
17 € 12 €
Leggarit 7 € Ei hyvitetä
Jos palauttamaasi tuotetta ei löydy yllä olevasta taulukosta, määrittelemme hinnan sille erikseen tapauskohtaisesti. 

Kuntoluokat:

I - Lähes uutta vastaava Vaatetta on käytetty vain vähän tai ei ollenkaan. Vaatteessa ei ole reikiä tai kulumaa. Värit ovat kirkkaat ja mahdolliset vetoketjut, nauhat ym. ovat ehjiä. Vaate on puhdas eikä siinä ole hiuksia tai eläinten karvoja. Vaate ei haise eikä sen pesussa ole käytetty voimakkaasti tuoksuvia pesuaineita.

II - Käytetty Vaatetta on käytetty ja siinä voi olla joitakin käytön jälkiä kuten pieni paikattu reikä, vähän kulumaa tai haalistumaa. Tähän luokkaan kuuluvat myös alunperin 2. laatuisena myydyt vaatteet. Vetoketjut, nauhat ym. käyttöön vaikuttavat osat ovat ehjiä. Vaate on puhdas eikä siinä ole hiuksia tai eläinten karvoja. Vaate ei haise eikä sen pesussa ole käytetty voimakkaasti tuoksuvia pesuaineita.

III - Hylätty Emme voi hyvittää tuotetta, joka on rikki (esimerkiksi iso reikä tai vetoketjut eivät toimi) tai voimakkaasti kulunut (esimerkiksi värit haalistuneet alkuperäisestä erittäin merkittävästi). Emme hyvitä myöskään vaatteita, jotka ovat karvaisia tai haisevat tai on pesty voimakkaasti tuoksuvilla pesuaineilla. Hylättyjä tuotteita emme myöskään myy eteenpäin.


Ohjeet tuotteiden palauttamista varten

Ennen palautusta huolehdi siitä, että palauttamasi vaatteet on pesty ja puhdistettu esimerkiksi irtohiuksista ja eläinten karvoista. Älä pese vaatetta voimakkaasti tuoksuvilla pesuaineilla, emme hyvitä tuotteita joissa on voimakas tuoksu.

Palautus tehtaanmyymälässä:
Tuo tuotteet meille tehtaanmyymäläämme sen aukioloaikojen mukaisesti. Pyydämme sinulta sähköpostiosoitteen lahjakorttia varten. Käsittelyaika on max. 14 vuorokautta tuotteiden vastaanottamisesta. Lahjakorttihyvityksen saat aina verkkokauppaamme, josta tehdyt ostot voit myöhemmin myös noutaa samasta myymälästä.

Palautus Matkahuollon Lähellä-paketilla:
Varmista, että palauttamasi tuotteet ovat ohjeidemme mukaisesti puhtaita, karvattomia ja tuoksuvat mahdollisimman vähän. Likaista tuotetta emme hyvitä. Pakkaa tuotteet laatikkoon tai pussiin tiiviisti ja siististi. Liitä mukaan viesti, johon kirjoitat seuraavat tiedot: otsikoksi 2nd hand palautus, nimesi ja sähköpostiosoitteesi, palauttamasi tuotteet ja arviosi kuntoluokasta sekä tuotteen selkeät virheet. Voit myös tulostaa lomakkeen tästä ja täyttää sen mukaan pakettiin.

Vie paketti Matkahuollon pisteeseen ja kerro palautustunnuksemme: 9520205 jolla saat maksuttoman palautuksen meille (HUOM! koodia saa käyttää vain 2nd hand -tuotteiden lähettämiseen meille ellei muusta ole sovittu). Muista pyytää palautuksesta kuitti ja seurantatunnus. Kadonneita lähetyksiä emme voi hyvittää ilman seurantatunnusta.

Vastaanotettuamme paketin tarkastamme tuotteet ja olemme yhteydessä sinuun 14 vuorokauden sisällä hyvityksestä. Hyvitys maksetaan verkkokaupan lahjakorttina, joka toimitetaan sähköpostiisi.

Jos et ole varma tuotteesi kuntoluokituksesta, ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@dreamcircus.fi ja voimme yhdessä varmistaa soveltuuko tuote palautettavaksi 2nd hand -tuotteena.

Tarkastamme tuotteet aina lähetyksen jälkeen. 2nd hand -vaatteita voi ostaa tehtaanmyymälästämme. Päivitämme tuotteita jatkossa 2-3 kertaa vuodessa myös verkkokauppaamme ostettavaksi.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.

Toimitusmaksut

Toimitus alkaen 4,90 € Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.

Maksutavat

Käytämme maksujen välittämiseen luotettavaa suomalaista palvelua.

Kotimaisuus

Kaikki vaatteemme on suunniteltu Suomessa. Valmistus Suomessa ja suomalaisomisteisella tehtaalla Portugalissa.