Tehtaanmyymälä 2

Tehtaanmyymälä 2

Tehtaanmyymälämme valikoimassa on samoja vaatteita, kankaita ja muita tuotteita, joita löydät myös verkkokaupastamme. Tehtaanmyymälässä on myös outlet-nurkka sekä mm. vaihtelevasti kakkoslaatuisia tuotteita, mallikappaleita, second hand -vaatteita, protoja ynnä muuta mitä et verkkokaupastamme löydä. Myymälässä on myös vaihtelevien valikoimien laarit tuotannon ylijäämätilkkuja sekä palakankaita. Emme voi ennakkoon luvata mitä näissä laareissa ja erikoisrekeissä milloinkin on vaan niitä kannattaa käydä säännöllisesti kurkkimassa!

TaskuWarkaus-sovellus

Lataa puhelimeesi TaskuWarkaus 2.0 -sovellus ja saat käyttöösi ajankohtaiset tarjoukset tehtaanmyymäläämme. Sovelluksessa on tarjolla vaihtelevia tarjouksia meidän lisäksemme myös muihin varkautelaisiin liikkeisiin.

Ohje: mene sovelluskauppaasi (Android-laitteilla Google Play ja iOS-laitteilla App Store). Kirjoita hakukenttään ”TaskuWarkaus”. Klikkaa TaskuWarkaus 2.0-sovellusikonia ja klikkaa ”Asenna” tai iOS-laitteilla App Store klikkaa ensin ”Hae”, jonka jälkeen ”Lataa”. Avaa sovellus latauksen päätyttyä.

Verkkokauppatilausten nouto

Helpoin ja nopein tapa saada haluamasi tuotteet on tehdä tilaus verkkokaupassamme. Tee tilaus normaalisti ja valitse kassalla toimitustavaksi "Nouto Kauppakadulta Varkaudesta - ei toimituskulua" ja hae pakettisi tekstiviesti-ilmoituksen saatuasi myymälästämme. Verkkokauppatilaukset noudetaan myymälästä myymälän aukioloaikojen mukaan tai myymälän ollessa suljettuna arkisin klo 9-16 soita ovelta numeroon 0449892686 ja tulemme tuomaan paketin ovelle.

Ryhmät ja esittelykierrokset

Haluatteko tulla tutustumaan ohjatulle kierrokselle ompelimoomme ja näkemään kuinka vaatteita oikeasti valmistetaan? Järjestämme kierroksia mielellämme ryhmille ympäri vuoden haluamaanne ajankohtaan!

Ota yhteyttä sähköpostilla info@dreamcircus.fi tai soita 0449892686 (arkisin klo 9-16) ja sovitaan sopiva ajankohta.
Nopea toimitus

Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.

Toimitusmaksut

Toimitus alkaen 4,90 € Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.

Maksutavat

Käytämme maksujen välittämiseen luotettavaa suomalaista palvelua.

Kotimaisuus

Kaikki vaatteemme on suunniteltu Suomessa. Valmistus Suomessa ja suomalaisomisteisella tehtaalla Portugalissa.