Vastuullisuus1

Vastuullisuus1

Meidän brändimme keskeisin idea on läpinäkyvyys. Haluamme tuoda koko tuotantoprosessimme ja arvoketjumme kaikkien nähtäville. Toimintamme kulmakiviajatus on tehdä kaikki tuotantovaiheet niin lähellä Varkautta kuin suinkin on mahdollista ja järkevää. Vastuullisuus on osa normaalia toimintaamme ja päivittäistä tekemistä. Minimoimme hukkamateriaalin synnyn, pienennämme toimintamme hiilijalanjälkeä ja valmistamme asiakkaillemme kestäviä, laadukkaita ja pitkäikäisiä vaatteita. Elämme vastuullisuusteemojamme todeksi joka päivä.

Vastuullisuusajattelumme kiteytyy viiteen vastuullisuusteemaamme, jotka ovat arvoketjumme mukaisessa järjestyksessä: Laatu – luomu – lähellä, Avoimuus aitous ja rehellisyys, Ommeltu Suomessa ja Euroopassa, Tähteestä tärkeäksi sekä Käytä 365 päivää vuodessa.

Julkaisemme vuosittain vastuullisuusraportin, jossa käsittelemme näitä teemoja tarkemmin ja kerromme toimintamme kehittymisestä. Uusimman raporttimme löydät alta tai voit lukea sen suurempana uudessa välilehdessä tästä linkistä.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.

Toimitusmaksut

Toimitus alkaen 4,90 € Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.

Maksutavat

Käytämme maksujen välittämiseen luotettavaa suomalaista palvelua.

Kotimaisuus

Kaikki vaatteemme on suunniteltu Suomessa. Valmistus Suomessa ja suomalaisomisteisella tehtaalla Portugalissa.