Sirkuksen kuulumisia helmikuussa 2023

Hei vain täältä Varkaudesta!

Vuosi 2023 on lähtenyt liikkeelle kiireisesti ja kevättä kohti mennään niin vauhdilla, ettei meinaa perässä pysyä. Meillä on tapahtunut viimeaikoina paljon kaikenlaista ja ajattelimme kirjoittaa rehellisen tilannekatsauksen siitä, missä tässä kohti menemme. Viimeiset vuodet ovat olleet lähinnä kaikenlaisia poikkeusaikoja ja tämä on vaikuttanut yritystoimintaamme hyvin paljon.

Loppuvuosi 2022 – Selviytymismyynti

Marraskuussa 2022 jouduimme aloittamaan Selviytymismyynnin kampanjan. Koronavuosien jälkeen piti koittaa aika, jolloin pääsemme palaamaan normaaliin ja voimme kehittää toimintaamme eteenpäin suunnitelmiemme mukaan. Sodan alkaminen Ukrainassa aiheutti kuitenkin melkoisen ketjureaktion, jonka seurauksena mm. kankaidemme hinnat nousivat voimakkaasti ja samaan aikaan ostovoima alkoi heikentyä muidenkin kulujen noustessa täällä Suomessa.

Selviytymismyynnin aikana myimme olemassa olevaa varastoamme isommalla alennuksella, jotta saimme katettua kulujamme. Otittekin Selviytymismyyntimme vastaan uskomattoman upeasti ja olemme siitä edelleen kiitollisia! Tuon avulla selvisimme loppuvuodesta ja pääsimme jatkamaan liiketoimintaamme. Selviytymismyyntimme auttoi meitä siis marras- ja joulukuussa taloudellisesti.

Mukana äitiyspakkauksessa

Mukana äitiyspakkauksessa jälleen

Vuosi 2022 oli ensimmäinen, jolloin meidän Suomessa ompelemia Rento-housuja sai äitiyspakkauksesta. Vuonna 2023 mukana on jälleen pöksyt, jotka on rakkaudella ommeltu Varkaudessa. Erityisesti tuo ensimmäinen KELAn tilaus oli meille merkittävä, sillä sopimuksen saamishetkellä sen arvo oli n. 2/3 silloisesta liikevaihdosta (2 erilaiset housut). Vuodelle 2023 saimme tilauksen yksistä housuista ja tämän tilauksen osuus näyttelee n. 20% liikevaihdostamme tänä vuonna. Tilaus on siis meille tärkeä mutta ei yksinään riitä pyörittämään koko toimintaamme.

Asiakaskyselyn tulokset

Pyysimme teitä perinteiseen tapaan vastaamaan asiakaskyselyymme alkuvuoden aikana. Vastauksia saimme ennätysmäärän: yli 1400 kpl – kiitos! Saimme suuren määrän hyvää dataa, joka toisaalta kertoi meidän olevan edelleen oikeassa suunnassa ja taas toisaalta antoi paljon hyviä vinkkejä siihen, miten voimme kehittää toimintaamme entistä paremmin juuri meidän asiakkaidemme näköiseksi. Asiakaskyselystä tulemme tekemään omia postauksia myöhemmin, mutta haluaisimme nostaa tässä kohti esille jo kaksi tärkeää huomiota.

Ensinnäkin kouluarvosana, jonka meille yrityksenä annoitte, oli jälleen kerran 9 eli kiitettävä. Tämän parempaahan emme oikeastaan voisi edes toivoa! Yksikään yritys ei ole täydellinen ja aina voi kehittyä paremmaksi, joten tästä tiedämme olevamme oikeilla jäljillä siinä mitä teemme.

Sitten toiseksi, 67% teistä kertoi meille inflaation tai jonkin muun syyn vaikuttavan ostokäyttäytymiseensä tänä vuonna. Valitettavasti tämän olemme alkuvuoden aikana jo saaneet huomata. Olemme kuitenkin normaaliin tapaan julkaisemassa kevään uutuuksia tänäkin vuonna ja toivomme, että niistä löydätte uusia suosikkivaatteitanne tälläkin kertaa.

Uutta valikoimassa

Muutto

Useista syistä johtuen löysimme itsemme myös tilanteesta, jossa jälleen kerran muutamme majaamme uuteen osoitteeseen. Toivottavasti tällä kertaa pidemmäksi aikaa! Sirkusjengimme kerää siis tavaransa ja siirtyy Varkauden Kauppakadulle 1.3. alkaen. Sen vuoksi meillä on käynnissä muuttomyynti täällä verkkokaupassa ja 27.2. saakka saat -15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista koodilla: muutto (syötä ostoskorissa kuponki-kenttään).

Muuton myötä avaamme uuden, upean tehtaanmyymälän Kauppakadun tiloissa 1.3. alkaen. Tarkemmat aikataulut julkaisemme tehtaanmyymälämme  lähempänä avajaisia.

Uutta valikoimassa

Äitiyspakkauksen ja verkkokauppamme kautta tapahtuvan tuotteiden myynnin lisäksi olemme alkaneet valmistaa myös yrityksille ja yhdistyksille vaatteita omilla painatuksilla. Jos siis olet kiinnostunut tilaamaan esimerkiksi omalle yrityksellesi laadukkaita, Suomessa valmistettuja vaatteita omalla logollasi, tutustu kuvastoomme täällä!

Olemme myös ottaneet valikoimaamme takaisin tilausvaatteita. Voit valita haluamasi mallin ja kuosin tai esimerkiksi haluamasi painokuvan vaatteeseesi. Kuosi- ja kuvavalikoimaa päivitetään jatkossa säännöllisesti. Nämä tuotteet on tilattavissa +20 € hinnalla täällä.

Paljon on siis ehtinyt tapahtua taas vähälle aikaa. Toivomme, että yhä kuljet matkassamme mukana ja tutustut taas kevään uutuuksiin niiden saapuessa valikoimaamme. Meille voi myös aina tuttuun tapaan esittää toiveita (asiakaskyselymme kautta niitä saimmekin jo paljon ja niitä tutkimme jatkoa varten tarkasti!) ja laitamme kaikki aina ylös. Kaikkea emme voi valitettavasti toteuttaa mutta otamme toiveet ylös ja tutkimme mitkä kaikki voimme. Esimerkiksi vanhempia kuosejamme on toivottu paljon takaisin ja näistä meillä onkin jo suunnitelmia, joten pysy kuulolla!

Kiitos kun olet meidän asiakkaamme – sinua varten me täällä olemme ja tätä teemme ♥

Tunnisteet: