Tervetuloa asiakasiltaamme 27.5.2023 – ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa Dream Circuksen 5-vuotissyntymäpäiväjuhlille ja tupaantuliaisiin lauantaina 27.5.2023 klo 11-18.

Näitä juhlia emme ehtineet juhlia maaliskuussa, kun muutimme uusiin tiloihimme, joten päätimme juhlistaa nyt kesän kynnyksellä yhdessä Sinun kanssasi. Myymälä on auki tuolloin päivällä normaalisti, jonka jälkeen on vuorossa vielä kanta-asiakkaillemme oma asiakasilta.

Lue lisää alta ja ilmoittaudu mukaan asiakasillan omaan ohjelmaan – paikkoja on rajoitetusti.

Ohjelma 27.5. klo 11-18

Myymälämme on avoinna normaalisti klo 11-15 ja tällöin on tarjolla kakkua ja kahvia. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä, jos haluat osallistua mukaan asiakasiltaan klo 15-18.

Klo 15-18:

– Pääset tutustumaan tuotantotiloihimme ja kuulemaan tarinaamme opastetulla kierroksella
– Paina oma t-paita (opastamme painossa ja saat valita haluamasi painokuvan valikoimassamme olevista vaihtoehdoista, t-paidan saat muistoksi mukaasi ilmaiseksi)
– Valokuvauspaja (voit kuvauttaa itsesi meidän vaatteissamme ja käsitelty kuvatiedosto toimitetaan sinulle sähköpostiin)
– Tarjolla on myös pientä purtavaa
– Saat kaikista päivän aikana tekemistäsi ostoksista -15% alennuksen

Tilaisuuteen mahtuu max. 50 henkilöä. Ilmoittautuminen on henkilökohtainen ja sitova. Jos siis saavut yhdessä kaverin kanssa, tulee myös kaverin ilmoittautua erikseen samalla lomakkeella. Lomake sulkeutuu mikäli maksimipaikkamäärä täyttyy.

Voit tulla myymäläämme ostoksille jo ennen klo 15 mutta ilmoittauduttuasi asiakasiltaan, saavuthan paikalle kuitenkin viimeistään klo 15. Myymälämme on avoinna kaikille asiakkaillemme klo 11-15 ja kutsuvierastilaisuus alkaa myymälän sulkeuduttua. Ostoksia voi tehdä myös illan aikana.

Mikäli saavut kauempaa ja tarvitset vinkkiä majoitukseen, laita sähköpostia Petralle petra@dreamcircus.fi.

Järjestämme asiakasillan osoitteessa Kauppakatu 47, 78200 Varkaus.