Kesä 2022 on täällä!

Kesävaatteiden mallistomme on täällä taas! Mukana on vanhoja tuttuja hyväksihavaittuja malleja uusin kuosein. Tuttuun tapaan kesällä on valittavissa lyhyitä hihoja, hihattomia ja pitkiä helmoja. Kaikki vaatteet on kuitenkin yhdisteltävissä helposti muihinkin vuodenaikoihin sopiviksi: lyhythihaisen tai hihattoman mekon päälle voit vetäistä neuletakin ja pitkähelmaisen hameen alle saat paksut sukkahousut tai leggingsit ilmojen viilentyessä. Yhden kauden vaatteita emme siis valmista edelleenkään vaan kehotamme käyttämään samoja vaatteita mahdollisimman paljon ympäri vuoden.
Amalia-mekko

Viimeaikojen suosikkimekkomme Amalia on tehnyt kesäksi taas paluun lyhyiden hihojen kera. Amalia-mekossa on sama yläosa kuin suositussa Bertta-tunikassamme! Helma on mekkopituinen ja siinä on kaunis poimutettu kaitale frillana. Mekossa on O-pääntie ja hauskat paikkataskut, jotta tärkeimmät aarteesi ovat aina käden ulottuvilla. Erityisesti lyhythihaisena Amalian ilme on kevyt ja se soveltuu monenlaisille vartalotyypeille.

Kuoseja on valittavana kaksi: hempeämpi Winter garden värissä mauve ja reippaampi Mansikkakeikaus värissä vibrant yellow.

Tutustu kaikkiin lyhythihaisiin Amalioihin täällä

Elina-mekko

Elina-mekko on toinen suosikkimekko, jota löytyy valikoimastamme aina kesäisin. Elina onkin kesän helpoin vaate: sujauta se päällesi ja menoksi! Elinan voi huoletta yhdistellä niin tennareihin, korkkareihin kuin sandaaleihinkin. Malliltaan tämä hihaton mekko on istuvampi ylhäältä ja väljempi helmasta. Mekossa on avarampi, O-mallinen pääntie. Huomioithan, että poikkeuksena muihin mekkoihimme, tässä mekossa ei ole taskuja. Kädentiet ja pääntie on huoliteltu trikoolla, eli mekossa ei ole paksuja resoreita painamassa ikävästi.

Kuoseja Elinassa on tänä kesänä neljä: supersuosittu Serenity värissä heliotrope, raikas Appelsiini värissä fandango pink, värikäs Yhdessä sekä yksi lisäys POMENIA-sarjaan, Field of butterfly flowers värissä greens.

Tutustu kaikkiin Elina-mekkoihin täällä.

Onerva-hame

Onerva-hame on jo useampana kesänä ihastuttanut teitä ja meitä! Tässä hameessa on pitkä, kellotettu helma ja tietysti myös taskut. Onerva-hame ylläsi vietät ihanimmat kesäpäivät, mutta paksujen sukkahousujen tai leggareiden kanssa se jatkaa matkaasi myös syksyn tultua. Trikoinen hame on mukava käyttää ja sopii yhdistettäväksi monenlaisiin yläosiin. Kurkkaa valikoimastamme vaikkapa Pipsa-paita tai Iita t-paita!

Tutustu kaikkiin Onerva-hameisiin täällä

Iita t-paita

Iita t-paita on mukava ja rento t-paita. Se on trikoosta valmistettu t-paita, jossa on O-pääntie. Hihat ovat lyhyet ja helma suora. Voit yhdistellä sen esimerkiksi Onerva-hameeseen tai Helena-housuihin. Lempparishortsisikin saavat siitä mukavan parin kesäksi.

Iitoja on tänä kesänä saatavilla uudessa Mansikkakeikaus-kuosissa värissä vibrant yellow sekä kauniissa Winter garden -kuosissa värissä noki. Niiden lisäksi olemme valmistaneet uuden erän viime kesän suosikkia eli raikasta raitaa! Saatavana on myös musta yksivärinen Iita.

Tutustu kaikkiin Iita t-paitoihin täällä

POMENIA Blossom

Kesän erikoisuus leggariosastollamme on caprimittaiset leggarit. Malli on täsmälleen sama kuin pitkissä leggareissammekin, vain lahkeenpituus on erona. Tänä kesänä on saatavilla myös ensimmäistä kertaa kuosilliset caprit POMENIA Blossom -kuosilla. Niiden lisäksi saatavilla on myös hauskat raitacaprit sekä tietysti mustia yksivärisiä capreja.

Tutustu kaikkiin caprileggareihin täällä

Tänäkin kesänä on siis tarjolla mukavasti väriä ja hyvää mieltä! Jos haluat nähdä kaikki uutuusvaatteet kerralla niin klikkaa tästä.

Tunnisteet: