Mistä löydät tuotteitamme kesällä 2022?
Kesä on kotimaan matkailun kulta-aikaa ja meidänkin tuotteitamme löydät vähän eri puolilta Suomea tänä kesänä! Verkkokauppamme toki palvelee tuttuun tapaan 24/7/365 mutta joskus sitä kuitenkin haluaa käydä tekemässä löytöjä ihan livenä.
 
– Kuopion Pop up Soppi on avoinna Matkuksessa elokuun loppuun saakka. Myymälä on avoinna joka päivä ja sieltä löydät hyvän kattauksen kotimaisia tuotteita – myös meiltä! Käy kurkkaamassa jos Kuopion seudulla pyörit kesän aikana.
 
– Uki Outlet on avoinna puolestaan Uudessakaupungissa. Kyseessä on myymälä, joka on kerännyt kattonsa alle laadukkaita brändejä yhteen! Mekin olemme mukana ja kesän ajan voitkin tehdä todella edullisia outlet-löytöjä ihan paikan päällä Ukissa.
 
– Älä myöskään unohda meidän tehtaanmyymäläämme Varkaudessa! Osoitteessa Mestarintie 1 löydät muun valikoimamme ohessa mm. protoja, kakkoslaatuisia sekä outlet-tuotteita, joita ei löydy edes verkkokaupasta. Tarjolla on myös mm. kangaslaari pengottavaksi ja kankaita leikataan toki pakaltakin haluttuun mittaan. Oma myymälämme on avoinna kesän ajan TI-PE 11-17 sekä seuraavan kerran lauantaina 9.7. klo 11-15.
 
Oikein mukavia kesäseikkailuita vaan kaikille, toivottavasti törmätään jossain kohti!

Tunnisteet: