Saimaa-mallisto, limited edition

Perjantaina 8.4.2022 klo 12.00 julkaisemme Saimaa-minimalliston. Mallistoon kuuluu kaksi naisten vaatetta, kolme unisex vaatetta sekä kaksi väriä kankaista. Erän koko on rajoitettu ja tuotteet ovat myynnissä vain niin kauan kuin niitä riittää.


Miksi Saimaa?

Kotirantamme ovat Saimaalla, kivillä köllöttävien saimaannorppien luona. Kaikista myydyistä Saimaa-sarjan tuotteista lahjoitamme 10% Suomen luonnonsuojeluliitolle saimaannorpan suojeluun.

Amalia-huppumekko ja leggarit

Mallistossa on mukana kaksi naisten vaatetta: Amalia-huppumekko ja leggarit, molemmissa kaunis Saimaa-printtikuosi.
Saimaa-malliston värit ovat neutraaleja ja rauhallisia, kuin luonto ympärillämme.

Laine on unisex-malli

Verkkatakkiuutuus Laine on unisex-malli. Se sopii kaikille sukupuoleen katsomatta! Laine-verkkatakissa on pystykaulus ja malliltaan se on väljähkö. Saimaa-norppalogo on painettu etukappaleelle ja taskusta löytyy norppa-keinonahkamerkki.

Lumo unisex huppari

Lumo unisex huppari on tuttu unisex-malli jo aiemmista mallistoistamme. Tällä kertaa huppari on musta ja siinä on isokokoinen norppa-painatus etukappaleella.

Usva unisex t-paita

Usva unisex t-paita on myös uusi malli. Se on rento t-paita norppakuosilla valkoisena.

Saimaa

Malliston ylijäämäkankaat myydään myös kangasmyynnissä. Kankaista löytyy kaksi väriä: meleerattu harmaa joustocollege ja musta leggaritrikoo.

Kaikista myydyistä Saimaa-tuotteista lahjoitamme 10% Suomen luonnonsuojeluliitolle saimaannorpan suojeluun. Toivommekin, että lähdet suojelemaan norppia kanssamme! Löydät kaikki Saimaa-tuotteet täältä

Tunnisteet: