ehta by dreamcircus-nosto

ehta by dreamcircus-nosto

ehta by Dream Circus tarjoaa vastuullisesti tuotettuja hyvän mielen tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat naisten ja lasten vaatteet, unisex-vaatteet, asusteet, oman tuotannon luomukankaat sekä keittiöpyyhkeet. Kaikki yrityksen tekstiilituotteet suunnitellaan Suomessa. Suurin osa tuotteista valmistetaan Suomessa omassa ompelimossamme. Osa vaatteista ommellaan suomalaisomisteisella Black Moda Oy:n tehtaalla Portugalissa. Kerromme valmistusmaan aina läpinäkyvästi verkkokaupan tuotetiedoissa sekä vaatteiden niskapainatuksissa.


Tuotteitamme voi hankkia verkkokaupastamme, Varkauden tehtaanmyymälästä sekä jälleenmyyjiltämme kotimaassa ja ulkomailta.


Jokaisella vaatemallillamme on nimi ja nimen takana tarina. Elämänilo, eettisyys, paikallisuus, kotimaisuus ja ekologisuus ovat meille asioita, mistä emme tingi. Kaikki tuotantovaiheet tehdään aina niin lähellä meitä itseämme kuin mahdollista.


Meille vastuullisuus on tärkeää ja olemmekin koonneet kaiken tärkeän tiedon yhdelle sivulle: lue lisää vastuullisuudestamme klikkaamalla tästä.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.

Toimitusmaksut

Toimitus alkaen 4,90 € Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.

Maksutavat

Käytämme maksujen välittämiseen luotettavaa suomalaista palvelua.

Kotimaisuus

Kaikki vaatteemme on suunniteltu Suomessa. Valmistus Suomessa ja suomalaisomisteisella tehtaalla Portugalissa.