Käytä 365 päivää vuodessa

Käytä 365 päivää vuodessa

Vaatteemme on tarkoitettu käytettäväksi arjessa ja sen vuoksi niiden tulee kestää käyttöä ja pesua. Olemme erittäin tarkkoja kankaidemme laadusta ja reagoimme muutoksiin nopeasti. Varmistammekin vaatteiden kestävyyden valitsemalla materiaalit huolellisesti sekä ohjeistamalla vaatteen käyttäjän huoltamaan vaatteensa oikein. Haluamme myös auttaa asiakkaitamme valitsemaan juuri itselleen oikeanlaisen tuotteen. Vaatteen pesuohje on aina painettu vaatteeseen ja toimitetaan myös tilauksen mukana tilausvahvituksessa. Vaatteidemme palautusprosentti on aina ollut alle 5% ja tavoitteemme on myös pitää tämä jatkossakin.

Pyrimme valmistamaan ajattomia kuoseja ja vaatemalleja. Testaamme myös uusia vaatemalleja ja hyväksi havaitut mallit pysyvät valikoimassamme pitkään. Näin asiakkaan on helpompi valita tutusta mallista sopiva koko itselleen.

Olemme testanneet materiaalimme myös virallisin kulutuskestävyystestein. Näistä voit lukea lisää uusimmasta vastuullisuusraportistamme (linkki tämän sivun alussa).

Vuonna 2022 kehitimme takaisinostopalvelua vaatteillemme ja julkaisimme sen tammikuussa 2023. Vuoden 2023 aikana palvelu siirtyy myös verkkokauppaan.

 

Nopea toimitus

Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.

Toimitusmaksut

Toimitus alkaen 4,90 € Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.

Maksutavat

Käytämme maksujen välittämiseen luotettavaa suomalaista palvelua.

Kotimaisuus

Kaikki ehta by Dream Circus -vaatteet suunnitellaan, leikataan, ommellaan ja viimeistellään aina Suomessa.