Koko-opas2

Koko-opas2

Mittoja on parasta verrata samankaltaiseen vaatteeseen joka sinulta jo löytyy. Käyttämämme materiaalit ovat pääosin joustavia trikoo- ja joustocollegekankaita. Väljyyttä vaatteissa ei usein siis tarvita samalla tavalla kuin joustamattomasta kankaasta valmistetuissa vaatteissa. Tuotekohtaisista tuotetiedoista löydät myös tarkennuksia kunkin mallin väljyyttä ja istuvuutta koskien.

Voit myös mitata omat vartalon mittasi ja verrata näitä mittoja vaatteen mittoihin. Aloita mittaamalla rinnanympärys rinnan korkeimmalta kohdalta (huomioi, että mittanauha on suorassa linjassa myös selän puolelta). Vyötärön ympärys mitataan vyötärön kapeimmalta kohdalta ja lantion ympärys lantion leveimmältä kohdalta. Vaatteen pituusmitta kannattaa mitata selän puolelta keskeltä.

Kysymyksiä koon valinnasta?

Autamme mielellämme sopivan koon valinnassa. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla info@dreamcircus.fi ja kertoa mistä vaatemalleista olet kiinnostunut. Asian nopeuttamiseksi kerro myös omat mittasi (rinnan-, vyötärön- ja lantionympärysmitta).

Nopea toimitus

Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.

Toimitusmaksut

Toimitus alkaen 4,90 € Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.

Maksutavat

Käytämme maksujen välittämiseen luotettavaa suomalaista palvelua.

Kotimaisuus

Kaikki vaatteemme on suunniteltu Suomessa. Valmistus Suomessa ja suomalaisomisteisella tehtaalla Portugalissa.