Leya on kevääseen sopiva collegetakki
Leya-takki on vaate, joka sopii monen ikäisille ja mallisille naisille. Jo lukuisat naiset ovat löytäneet Leyasta uuden suosikkiarkivaatteensa sen monikäyttöisyyden vuoksi. Lämpimämmällä kelillä sitä voi käyttää ulkotakkina, mutta kylmällä kelillä se myös mahtuu toisen takin alle ja toimii näin sisävaatteena.


Leya-takki on klassikkovaatteemme, mukava ja tyylikäs yhtä aikaa. Mallissa on raglan-hihat, takaa pidempi pyöristetty helma ja taskut tietysti. Voit yhdistää Leyan arjessa esimerkiksi kapeisiin farkkuihin ja tyylikkäisiin kenkiin – korolla tai ilman! Leyan persoonallinen ulkonäkö ei varmasti jää huomaamatta, niin uniikki sen ulkonäkö on.
 

Lopuksi pieni Leya-aiheinen Q&A:

Onko Leyassa vuori / voiko sitä käyttää ulkotakkina?
- Leya-takissa ei ole vuoria, mutta me käytämme sitä kyllä silti ulkotakkina! Se on siis ihan collegetakki, mutta kuten mikä tahansa collegetakki se sopii ulkotakiksi lämpimällä kelillä. Tai kylmällä, jos kestät kylmää kuin jääkarhu.

Voiko Leyaa käyttää auki?
- Voi käyttää! Sitten se on sellainen liehuketakki. Jos tykkää sellaisesta lookista niin hyvin voi käyttää auki.

Miten tuo alempi etukappale pysyy kiinni? Repsottaako se käytössä?
- Ei repsota, se kiinnitetään ensimmäisenä pukiessa nepparilla paikalleen.


Onko Leya-takki miten lämmin?
- Kuten sanottu, Leya on collegetakki eli ihan niin lämmin kuin hupparit yms. yleensäkin.

Voinko tilata Leya-takin jollain muulla kuosilla?
- Kyllä voit, tutustu tilauksesta valmistettaviin Leya-takkeihin tässä tuotteessa. Kuosivalikoima riippuu siitä mitä malliin sopivia kankaita meillä on varastossa juuri nyt.

Tarvitsenko muita takkeja enää ollenkaan?
- No okei, tämä kysymys me keksittiin tähän ihan itse, mutta meidän mielestä Leya kyllä riittää tosi pitkälle! Talvella kyllä suosittelemme pukemaan sen päälle vielä talvitakin, ettei vilu vaivaa, mutta siinäpä onkin se Leyan paras juju - se on niin monikäyttöinen, että se toimii myös toisen takin alla. Se sopii siis myös kerrospukeutumiseen ja näyttää aina superhyvältä.

Pääset tutustumaan Leya-takkeihin verkkokaupassamme täällä.