Loppuunmyynti alkaa 2.9.2024 - Dream Circus Oy lopettaa toimintansa

Muokkaus 3.9. klo 8.30: kiitos kaikista tähän mennessä tulleista tilauksista! Niitä on tullut niin paljon, että toimitusaikamme voi olla tällä hetkellä ruuhkan takia hieman pidempi kuin normaalit 1-2 päivää. Tilaustuotteita on tilattu niin paljon, että jouduimme sulkemaan tuotteet siihen saakka, että saamme selvitettyä kangasmäärät, jotta emme vahingossa myy sellaista mitä emme enää voi toimittaa. 

--- Alkuperäinen tiedote alkaa tästä ---

Valitettavasti meillä on teille tänään huonoja uutisia. Viimeiset vuodet ovat olleet todella vaikeita ja eteenpäin on menty silkalla sisulla todella kauan. Jatkuvassa muutoksessa ja huonontuvassa taloustilanteessa eläminen on tuonut meidät nyt siihen pisteeseen, että Dream Circus Oy:llä ei enää ole taloudellisia mahdollisuuksia jatkaa toimintaa. Toimintamme tulee siis päättymään.

Aloitamme varaston loppuunmyynnin tänään 2.9. verkkokaupassamme, josta löydät kaikki varastovalmiit vaatteet vähintään 30% alennuksella. Myöhemmin poistomyynti laajenee myös muihin tuotteisiimme, mistä kerromme erikseen. Myyntiin voi tulla myös monenlaisia erikoiseriä, kun varaston tyhjennys etenee.

Tilauksesta valmistettavista vaatteista otamme vastaan tilauksia vielä toistaiseksi, ainakin syyskuun ajan. Tilaustuotteisiin EI tule alennuksia.

Tarkempi aikataulu kaiken suhteen selkenee meillekin vasta tämän syksyn aikana. Julkaisemme vielä lähiaikoina muutamia uutuusvaatteita ja toiveuusintoja, kunhan ne valmistuvat ompelusta. Ilmoitamme näistäkin erikseen.

Päätös ei ole ollut meille helppo eikä sitä todellakaan tehty hetkessä. Nämä ovat olleet aivan huikeita vuosia ja olemme saaneet teiltä asiakkaamme niin paljon. Kiitos jo tässä kohtaa aivan kaikesta. Pidämme teitä ajan tasalla siitä, miten syksy tästä eteenpäin etenee.

Olemme sitoutuneet valmistamaan kaikki asiakastilauksemme ja hoitamaan velvoitteemme yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmiemme suhteen. Loppuunmyynnin tarkoituksena onkin edistää kaikkien tahojen etuja.

Mikäli sinulla on meille avoin lahjakortti, suosittelemme sen käyttöä mahdollisimman pian. Emme myy enää uusia lahjakortteja.

Tutustu loppuunmyynnissä oleviin vaatteisiimme täällä.

Tutustu viimeisiin uutuusvaatteisiimme täällä. Päivitämme näitä verkkokauppaan sitä mukaa, kun niitä ompelusta valmistuu.