Jälleenmyyjäksi

Haluatko ehta by Dream Circus -vaatteiden tai sisustustuotteiden jälleenmyyjäksi?

Tervetuloa unelmiesi sirkukseen! Me olemme Dream Circus Oy Varkaudesta, Pohjois-Savosta ja olemme varanneet sinulle eturivin paikan show’humme. Esityksemme kirkkain tähti on tuotemerkkimme ehta by Dream Circus, joka henkii suomalaisuutta, aitoutta ja alkuperäisyyttä. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippumerkki, Design from Finland -merkki ja D.O. Saimaa -merkki. Olemme lisäksi Pomenia-kankaiden virallinen lisenssijälleenmyyjä ja vaatteiden lisenssivalmistaja. Voit siis hankkia Pomenia-vaatteita kauttamme jälleenmyyntiin.

Etsimme rohkeita jälleenmyyjiä, jotka innostuvat vaatteistamme ja jakavat intohimomme erityisesti aikuisten  ja lasten vaatteisiin sekä eettiseen toimintaan. Valikoimastamme löydät oman tuotannon kankaistamme valmistetut vaatteet, joista suurin osa ommellaan Suomessa. Osa tuotteista on valmistettu vastuullisesti Portugalissa Black Moda Oy:n tehtaalla.

Kankaamme tuotamme Euroopassa tehtailla, joille on myönnetty Öko-Tex sertifikaatti ja käyttämämme puuvilla on pääsääntöisesti luomua. Öko-Tex sertifikaatti takaa sen, ettei kankaissamme ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. Materiaalimme ovat laadukkaita ja mm. kankaiden laatu on testattu erikseen suomalaisessa tekstiililaboratoriossa.

Asiakkaat, jotka ostavat meiltä vaatteensa, ovat ihastuneet erityisesti vaatteidemme mukavuuteen, istuvuuteen ja kuoseihimme. Niiden joukosta löydät niin räväkän värikkäitä kuin hillitympiäkin vaihtoehtoja.

Vaatteidemme mallit ovat erityisesti arkeen sopivia, mukavia ja miellyttäviä käyttää. Käyttämämme kankaat ovat joustavia puuvilla-elastaanitrikoita ja -joustocollegeja, jotka myös kestävät pesua ja arkikäyttöä hyvin.

Kuinka pääsen jälleenmyyjäksi?

Jos olet kiinnostunut tuotteidemme myynnistä, voit olla yhteydessä Petraan, petra@dreamcircus.fi ja sopia etätapaamisen tai puhelun asiaan liittyen. Voit myös  lähettää hakemuksen B2B-verkkokauppatunnuksia varten lomakkeella (linkki lomakkeeseen löytyy tämän tekstin jälkeen). Kun saamme viestisi, käymme sen läpi ja vastaamme sinulle jatkoon liittyen. Jos olet meille uusi tuttavuus, kysymme mahdollisesti jotakin lisätietoja ja sen jälkeen pääset tekemään tilauksia B2B-verkkokauppaamme. Siellä meillä ei ole minimiostosrajoja ja luotamme, että teet ostokset oman tilanteesi mahdollistamalla tavalla. Kaupassa on tarjolla varastovalmiit tuotteet ajantasaisin määrin. Ostot voi tehdä kuten tavallisesti verkkokaupassa - valitset sopivan toimitustavan ja maksat ostokset verkkokaupan kassalla.

Tulevien mallistojen ennakkotilaukset tehdään erillisellä tilauslomakkeella. Toimitamme kuvastot, hinnastot ja tilauslomakkeet niitä varten erikseen sähköpostilla. Varmistathan, että meillä on oikeat yhteystiedot, jotta saat nämä postit. Ennakkotilauksissa on minimitilausmäärät, jotka ilmoitamme kunkin ennakkotilauksen yhteydessä. Ennakkotilaukset laskutetaan erikseen, joten niitä ei makseta verkkokaupan puolella.

Mikäli Sinulla on jotakin kysyttävää, niin vastaan mielelläni!

Petra Ryymin, petra@dreamcircus.fi

  • Jos haluat yrityksesi listattavaksi jälleenmyyjälistaamme, toimitathan tiedot yrityksestäsi Lauralle sähköpostilla: laura@dreamcircus.fi
  • Lauralta saat myös pääsyn mediapankkiimme, josta voit saada käyttöösi tuotekuvia ja markkinointimateriaalia Dream Circukseen ja tuotteisiimme liittyen.
  • Etsimme jälleenmyyjiä naisten vaatteillemme sekä sisustustekstiileillemme ympäri Suomen. 
Lähetä hakemus
Nopea toimitus

Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.

Toimitusmaksut

Toimitus alkaen 4,90 € Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.

Maksutavat

Käytämme maksujen välittämiseen luotettavaa suomalaista palvelua.

Kotimaisuus

Kaikki vaatteemme on suunniteltu Suomessa. Valmistus Suomessa ja suomalaisomisteisella tehtaalla Portugalissa.