Haluatko ommella kankaistamme?

Haluatko ommella kankaistamme?

Yritysasiakkuus on mahdollinen pienyrittäjälle (esim. tilausompelijat) joka haluavat valmistaa kankaistamme tuotteitaan myyntiin ja ostavat kankaita kerralla enemmän. Kuoseistamme saa siis valmistaa tuotteita myyntiin (ei koske Pomenia-kankaita, jotka ovat lisenssikankaita), kunhan mallit eivät jäljittele meidän tuotteitamme eikä ole ommeltu meidän kaavoillamme. Seuraamme myyntejä ja toivomme, että tilaat kerralla enemmän. Toistuvasti pieniä määriä alennuksella tilanneet tilit poistamme.

Lähetä hakemuksesi lomakkeella, joka löytyy alla olevasta linkistä, tämä jälkeen tarkastamme y-tunnuksesi ja luomme sinulle tunnukset kauppaan. Tämän jälkeen pääset tekemään ostoksia yrittäjähinnoin. Yrittäjäasiakkaana saat kaikista normaalihintaisista kankaista 25% alennuksen. Näet alennushinnat kirjautumisen jälkeen, kun sinut on hyväksytty yritysasiakkaaksi. Outlet-tuotteet ovat kuluttajahinnoin myös yritysasiakkaille.

Kirjoita hakevasi "Haluan ommella kankaista tuotteita" ja kerro hieman toiminnastasi viestikentässä (etenkin jos y-tunnuksesi on rekisteröity muuhun kuin ompeluun liittyvälle toimialalle).

Lähetä hakemus
Nopea toimitus

Tilauksesi lähtee meiltä 1-2 arkipäivässä tilauksen tekemisestä.

Toimitusmaksut

Toimitus alkaen 4,90 € Suomeen. Yli 150 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi.

Maksutavat

Käytämme maksujen välittämiseen luotettavaa suomalaista palvelua.

Kotimaisuus

Kaikki vaatteemme on suunniteltu Suomessa. Valmistus Suomessa ja suomalaisomisteisella tehtaalla Portugalissa.