Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors


Etusivu > Tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälämme palvelee sinua Varkaudessa!

Tervetuloa tehtaanmyymäläämme! Löydät meidät Joutenlahdesta, Varkaudesta. Laita navigaattoriin osoitteeksi: Mestarintie 1, 78200 Varkaus ja kurvaa käymään.

Aukioloajat:

TI klo 11-16
KE klo 11-16
TO klo 11-16
PE klo 11-16

Lisäksi alkuvuoden 2023 aikana:

PE 24.2. klo 11-17
LA 25.2. klo 11-15

PE 3.3. klo 11-17
LA 4.3. klo 11-15

PE 10.3. klo 11-17
LA 11.3. klo 11-15

Mahdollisista poikkeuksista ilmoitamme sekä tällä sivulla että somekanavissamme.

Valikoimassa on samoja vaatteita, kankaita ja muita tuotteita, joita löydät myös verkkokaupastamme. Tehtaanmyymälässä on myös outlet-nurkka sekä mm. vaihtelevasti kakkoslaatuisia tuotteita, mallikappaleita, second hand -vaatteita, protoja ynnä muuta mitä et verkkokaupastamme löydä. Myymälässä on myös vaihtelevien valikoimien laarit tuotannon ylijäämätilkkuja sekä palakankaita. Emme voi ennakkoon luvata mitä näissä laareissa ja erikoisrekeissä milloinkin on vaan niitä kannattaa käydä säännöllisesti kurkkimassa!

Ajo-ohje: navigaattori tuo sinut pääportille, josta sisään ajettuasi käänny heti vasemmalle. Aja suoraan kunnes näet ison punaisen kyltin. Sisäänkäynti on vanhan laiturimme vieressä ja ohjeistettu kyltin avulla (alla olevassa kuvassa). Ovelle on portaat, mutta jos tarvitset esteettömän sisäänkäynnin, niin soita meille 0449892686 ja tulemme auttamaan.

Tehtaanmyymälämme ovi ja sille johtavat portaat sekä kyltti.Klikkaa kuvaa niin saat sen suurennettua.

 

TaskuWarkaus-sovellus

Lataa puhelimeesi TaskuWarkaus 2.0 -sovellus ja saat käyttöösi ajankohtaiset tarjoukset tehtaanmyymäläämme. Sovelluksessa on tarjolla vaihtelevia tarjouksia meidän lisäksemme myös muihin varkautelaisiin liikkeisiin.

Ohje: mene sovelluskauppaasi (Android-laitteilla Google Play ja iOS-laitteilla App Store). Kirjoita hakukenttään ”TaskuWarkaus”. Klikkaa TaskuWarkaus 2.0-sovellusikonia ja klikkaa ”Asenna” tai iOS-laitteilla App Store klikkaa ensin ”Hae”, jonka jälkeen ”Lataa”. Avaa sovellus latauksen päätyttyä.

Verkkokauppatilausten nouto

Helpoin ja nopein tapa saada haluamasi tuotteet on tehdä tilaus verkkokaupassamme. Tee tilaus normaalisti ja valitse kassalla toimitustavaksi “Nouto Mestarintieltä Varkaudesta – ei toimituskulua” ja hae pakettisi tekstiviesti-ilmoituksen saatuasi myymälästämme. Verkkokauppatilaukset noudetaan myymälästä myymälän aukioloaikojen mukaan tai myymälän ollessa suljettuna arkisin klo 9-16 soita ovelta numeroon 0449892686 ja tulemme tuomaan paketin ovelle.

Ryhmät ja esittelykierrokset

Haluatteko tulla tutustumaan ohjatulle kierrokselle ompelimoomme ja näkemään kuinka vaatteita oikeasti valmistetaan? Järjestämme kierroksia mielellämme ryhmille ympäri vuoden haluamaanne ajankohtaan!

Ota yhteyttä sähköpostilla [email protected] tai soita 0449892686 (arkisin klo 9-16) ja sovitaan sopiva ajankohta.