Kestääkö lataaminen kauan? Ohita latausanimaatio.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content


Nopea toimitus! Toimitamme tilauksesi samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Toimitus alk. 2,90€. Yli 100€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi.Sulje tämä ilmoitus.
Etusivu > Tuotteet > Léttlopi > Istex Léttlopi, islantilainen villalanka, eri värejä

Istex Léttlopi, islantilainen villalanka, eri värejä

4,80  sis. 24 % alv.

Istex Léttlopi -villalanka on juuri sitä supersuosittua lankaa, josta neulot ihanimmat villapaidat islantilaisin kuvioin! Tämä lanka sopii villapaitojen lisäksi esimerkiksi lapasiin ja vaikka sukkiinkin. Valikosta löydät myös vaihtoehdon “värikartta”, joka on siis ihan fyysinen tuote. Sen avulla saat aina tarkastettua haluamasi värit ja valittua esimerkiksi sopivat langat kirjoneuleisiisi. Löydät värikartan valikosta alimmaisena.

HUOM! Nämä islantilaiset langat ovat edelleen suunnattoman suosittuja ja sen vuoksi valikoimasta voi puuttua värejä. Jos haluamasi väri on “varasto loppu”-tilassa, voit tilata siitä saatavuusilmoituksen sähköpostiisi. Valitse valikosta haluamasi väri ja liity sen jälkeen odotuslistalle. Saamme näin tärkeää tietoa halutuimmista väreistä ja tiedämme tilata myös näiden ilmoitusten perusteella oikeita määriä tuotetta. Sinä saat puolestasi ilmoituksen sähköpostiisi heti kun tuotetta on saatavilla!

Suomen vallannut neuloosi on niin rankkaa, että toimittajilla on langat oikeasti tosi vähissä. Sen vuoksi saamme lankoja pienissä erissä ja laitamme ne saataville aina mahdollisimman nopeasti. Tämänkin vuoksi suosittelemme saapumisilmoituksen tilaamista!

  Poista
  + -

  Kuvaus

  Valmistaja: Istex
  Materiaali: 100% islantilainen villa
  Paino/juoksevuus: 50 g = n. 100 m
  Langan paksuus: Aran (paksu lanka)
  Puikkosuositus: 4–5 mm
  Neuletiheys: 18 s / 10 cm

  Léttlopi-lanka sopii monenlaisiin neuletöihin. Voit neuloa siitä puseroita, lapasia tai vaikka sukkia. Léttlopi myös huopuu helposti. Valmis tuote on lämmin mutta silti kevyt päällä. Léttlopista neulotut vaatteet ja asusteet ovat erittäin säänkestäviä!

  Léttlopia voi käyttää myös paksumman Álafosslopi-langan tavoin: Léttlopi on vahvuudeltaan puolet Álafosslopista, joten saat vastaavaa käyttämällä Léttlopia kaksinkertaisena.

  Suosittelemme tälle langalle erityisesti näitä puikkoja: Pyöröpuikot, Pony, 40cm, 3-6mm, metalli ja Pyöröpuikot, Pony, 80cm, 3-6mm, metalli

  Valmiin neuleen hoito: suosittelemme kaikelle villalle aina ensisijaiseksi huoltokeinoksi tuuletusta ulkona pakkasessa. Villa on itseään putsaava materiaali. Mikäli vaatteeseen tulee tahra, poista se paikallisesti haalealla vedellä käsin.

  Islantilaisilla on tapana kesäisin ripustaa vaatteet pariksi tunniksi aurinkoon. He uskovat, että ulkoilma yhdessä auringon kanssa puhdistaa ja raikastaa neuleet.

  Jos uusi neuleesi tuntuu päällä karhealta tai kutittavalta, sumuta sitä vedellä laimennetulla etikalla. Etikka poistaa myös hajuja! Se ei kuitenkaan haise enää kuivuttuaan vaatteessa.

  Lisätiedot

  Paino 0.050 kg
  Väri

  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,